Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Novemberi kampány a férfiak egészségéért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 13.
ImageA férfiak egészségének a megőrzése céljából hirdetnek ingyenes szűrőnapot szombaton a CSNK-ban. A kampány az egyik legelterjedtebb férfibetegség, a prosztatarák szűrésének a fontosságára hívja föl a figyelmet: az 50 éven felüli, 2-3 éve nem vizsgált, vagy az olyan, 40. életévüket betöltött lakosokat várják, akiknek a családjában előfordult daganatos megbetegedés. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
Tovább...
 
Készíts díszeket gesztenyéből! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 13.
ImageHa ősz, akkor gesztenye. Séta a narancsban, vörösben, sárgában úszó erdőben, ahol a fák ritkuló koronája közé besurran olykor a melengető napsugár, és egyre erősödő szellő borzolja fel a zörgő avart. Ha pedig eső áztatja a földet és a nyirkosság elől a lakásba menekülünk, akkor előkerülhet a frissen szedett gesztenye, néhány segédeszköz és kezdődhet a kézműveskedés!
Tovább...
 
Cube of Truth - Tiltakozás az állatok kihasználása ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 13.
ImageMost először szerveztek „Cube of Truth” demonstrációt Székesfehérváron. A program célja az volt, hogy az aktivisták felhívják a figyelmet az állatkínzásra, és megmutassák, miért választották a vegán életmódot. Mint mondták: nemcsak az élőlények iránti együttérzés miatt lettek vegánok, hanem azért is, mert törődnek az egészségükkel, és fontos számukra bolygónk jövője.
Tovább...
 
Megnyitotta irodáját a Várkörúton a Fiatalok Fehérvárért Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 12.
Fennállásának harmadik évében irodát nyitott Székesfehérváron, a Várkörút 42. szám alatt a Fiatalok Fehérvárért Egyesület (FIFE). A szervezet egyénre szabott, pályaorientációs, illetve munkaerő-piaci tanácsadással várja az érdeklődőket. Az irodamegnyitón dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Gréczy Szimonetta, a FIFE elnöke és Tisztl Henrik, a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője mutatta be az egyesület által kínált lehetőségeket, valamint a tanácsadó iroda szerepét és szolgáltatásait.
Tovább...
 
Közmeghallgatást tartanak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 12.
ImagePénteken közmeghallgatást tartanak a Városházán. A program témája az önkormányzati feladatellátás.
Tovább...
 
Több mint hatszáz fát és nyolcezer díszcserjét telepít a Városgondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 12.
ImageA Városgondnokság a héten kezdi el városszerte a faültetéseket. Székesfehérváron összesen 617 darab díszfát telepítenek ősszel és kora tavasszal, emellett 7903 tő díszcserjét és 413 örökzöld növényt is ültetnek számos helyszínen. Összesen mintegy 9000 tő fás szárú növény kerül a fehérvári közterületekre.
Tovább...
 
Tájékoztató lesz a Vasvári Gimnáziumban a jövő tanévi beiskolázásról Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 11.
A Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium tájékoztatót tart a 2019/2020.évi beiskolázásról. Jövő kedden és szerdán várják az érdeklődőket az intézményben.
Tovább...
 
„Verset is csak jó kedvvel, erővel tudok írni” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 11.
Image„Nagy László 40” címmel rendezett szimpóziumot az Aegis Kultúráért és Művészetért Alapítvány a Városháza Dísztermében. Nagy László életművét halálának negyvenedik évfordulóján mutatták be az előadók. A szimpózium célja elérhetővé és befogadhatóvá tenni Nagy László művészetének értelmezését és európai horizontját a hazai közönség számára is.
Tovább...
 
Adventre hangoltak a fehérvári művészek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 11.
Megnyílt a Téli tárlat: a Székesfehérvári Művészek Társaságának kollektív kiállítását a Pelikán Galériában nézhetjük meg, 23 alkotó 49 festménnyel, grafikával, textilművel, kerámiával és fotóval várja a közönséget. Az adventi hétvégeken vásárt is szerveznek a művészek részvételével, amivel a helyi kortárs alkotók kapcsolódnak be a város ünnepi rendezvényeibe
Tovább...
 
Mire képes az összefogás? Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 11.
ImageTöbb száz gyermek és szülő vett részt a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítványának első jótékonysági futásán, melynek ötlete Matt Donnardtól származik.
Tovább...
 
Újabb hasznos EFI előadások Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 11.
Újabb előadásokra invitálja az érdeklődőket a Gárdonyi Járásban illetékes Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) az általa kormányzati és Európai Uniós forrás felhasználásával létrehozott települési Egészségklubokkal karöltve.
Tovább...
 
<< Első < Előző 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9879 - 9889 / 20496